Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


vízenergia

2011.03.07

A VÍZ ÉG! A VÍZ A LEGOLCSÓBB ÉS LEGTISZTÁBB ÜZEMANYAG!

A benzinnél sokkal hatékonyabb üzemanyag, a vízplazma biztosítja az áramot, fűtést, közlekedést, és ez az olcsó, tiszta energia az élet minden területén anyagi fellendülést és tiszta környezetet teremt.

A világon egyedülálló technológia magyar kézben van, a szabadalom a feltaláló magántulajdona. Gróf Spanyol Zoltán szándéka, hogy Magyarországon valósítsa meg.

A találmány nem eladó, mert ez a magyar jövő!

A VÍZENERGIA ALAPÍTVÁNY célja a találmány mielőbbi hazai megvalósítása. Ezért felhívjuk a világ magyarságát, itthon és külföldön élő honfitársainkat, hogy anyagilag és erkölcsileg támogassák munkánkat! A jogok megtartásához saját laboratóriumra van szükségünk. A hazai teszteléshez, és fejlesztéshez a nemzet jövőjéért felelősséget érző támogatókat, és leendő csendestársakat várunk.

                                       http://www.vizenergia.hu/videok/nyir.wmv

forrás: http://www.vizenergia.hu/index.html

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Jovana Popovica 65 380607Becej Srbija

(Holló Endre, 2011.05.21 16:31)

Tiszteletem! Nagyon felkeltette érdeklődésemet a vízenergija, mert én is energetikával foglalkozom és ha lehet esetleg bővebb tájékoztatést hallani vagy esetleg olvasni róla ! Szeretek informálódni. Kérem ha van lehetőség küldjönek bővebb tájékoztatót eMail címem : endrehollo@yahoo.com . Előre is köszönöm, üdvözletem Endre

-

(Mezei Zsuzsa, 2011.05.22 20:03)

Kedves Endre!

Bővebb info az alábbi honlapon: http://www.vizenergia.hu/index.html

Köszönöm érdeklődését!
Üdvözlettel: Mezei Zsuzsa